آموزش سئو : نکات مربوط به راه اندازی نسخه دسکتاپ و نسخه تلفن همراه سایت – قسمت دوازدهم

آموزش سئو :بهینه سازی سایت برای تلفن همراه – قسمت یازدهم
دسامبر 25, 2016
آمورش سئو :بهبود سایت با استفاده از بک لینک ها، شبکه های اجتماعی و انجمن ها – قسمت سیزدهم
دسامبر 25, 2016

آموزش سئو : نکات مربوط به راه اندازی نسخه دسکتاپ و نسخه تلفن همراه سایت – قسمت دوازدهم

آموزش سئو : نکات مربوط به راه اندازی نسخه دسکتاپ و نسخه تلفن همراه سایت - قسمت دوازدهمReviewed by Admin on Dec 25Rating: 5.0
برگرفته از Google Webmaster Help Forum
چگونه وبسایت خود را برای موتور جستجوی گوگل بهینه سازی کنیم ؟ (قسمت دوازدهم)- نکات مربوط به راه اندازی نسخه دسکتاپ و نسخه تلفن همراه سایت
 “کاربران تلفن همراه را به درستی راهنمایی کنید”

 


بهینه سازی سایت برای موبایل
نسخه دسکتاپ و تلفن همراه سایت خود را راه اندازی کنید
یکی از شایع ترین مشکلات مدیران سایت که هر دو نسخه موبایل و دسکتاپ یک سایت را اجرا می کنند این است که نسخه تلفن همراه سایت در دسکتاپ کامپیوتر، و نسخه دسکتاپ در دستگاه تلفن همراه برای کاربران ظاهر می شود. برای مقابله با این مشکل در اینجا دو راه حل عملی وجود دارد که عبارتند از:

هدایت مجدد کاربران تلفن همراه به نسخه صحیح مورد نظر

 

هنگامی که یک کاربر تلفن همراه و یا جستجو کننده (مانند روبات موبایل گوگل) به نسخه دسکتاپ  یک URL دسترسی پیدا می کند، شما می توانید آنها را به نسخه مربوطه به تلفن همراه همان صفحه تغییر مسیر دهید. گوگل متوجه رابطه بین دو نسخه URL می شود و نسخه استاندارد را در جستجوهای دسکتاپ و نسخه تلفن همراه را در جستجوهایی تلفن همراه، نمایش می دهد.
چنانچه مسیر کاربران را تغییر می دهید  مطمئن شوید که محتوای مربوط به URL های موبایل و دسکتاپ تا حد ممکن با یکدیگر سازگار باشند (۱). به عنوان مثال، اگر شما یک سایت خرید را راه اندازی کرده اید و امکان دسترسی از یک تلفن همراه به یک نسخه URL دسکتاپ وجود دارد، مطمئن شوید که کاربر به نسخه تلفن همراه همان صفحه برای همان محصول هدایت می شود، و به صفحه اصلی نسخه موبایل سایت هدایت نمی شود. ما گاهی اوقات سایت هایی را می بینیم که با استفاده از این نوع تغییر مسیر در تلاش برای افزایش رتبه بندی خود در نتایج جستجو هستند، که این عمل تنها به تجربه منفی برای کاربران منجر می شود، و بنابراین باید از این امر اجتناب شود.

بهینه سازی نسخه موبایل

از سوی دیگر، زمانی که از یک مرورگر دسکتاپ و یا از طریق خزنده وب ما، یعنی روبات گوگل، به URL نسخه تلفن همراه امکان دسترسی وجود دارد، لازم نیست که کاربران را به نسخه دسکتاپ تغییر مسیر داد. به عنوان مثال، گوگل به طور خودکار کاربران دسکتاپ را از سایت تلفن همراه خود به سایت دسکتاپ خود تغییر مسیر نمی دهد؛ در عوض یک لینک در صفحه نسخه تلفن همراه از نسخه دسکتاپ قرار می دهد. این لینک ها به خصوص زمانی مفید اند که یک سایت تلفن همراه تمام قابلیت های نسخه دسکتاپ را به کاربران ارائه نمی هد – در این حالت کاربران در صورت تمایل به راحتی می توانند به نسخه دسکتاپ بروند.

تغییر محتوا بر اساس عامل کاربری

 

برخی از سایت ها دارای URL مشابه برای هر دو محتوای دسکتاپ و تلفن همراه هستند، اما فرمت آنها را با توجه به عامل کاربری (User-agent) تغییر می دهند. به عبارت دیگر، هر دو کاربران تلفن همراه و کاربران دسکتاپ به URL مشابه دسترسی دارند (بدون تغییر مسیر)، اما محتوا / فرمت به میزان کمی با توجه به عامل کاربری تغییر می کند. در این مورد، URL مشابه برای هر دو جستجوی دسکتاپ و جستجوی تلفن همراه ظاهر خواهد شد، و کاربران دسکتاپ می توانند یک نسخه دسکتاپ از محتوا را ببینند در حالی که کاربران تلفن همراه می توانند نسخه تلفن همراه محتوا را ببینید (۲).

بهینه سازی نسخه موبایل سایت

با این حال، توجه داشته باشید که اگر شما قادر به پیکربندی صحیح سایت خود نباشید، سایت شما می تواند به عنوان سایتی که عمل cloaking انجام می دهد، در نظر گرفته شود، که می تواند منجر به ناپدید شدن سایت شما از نتایج جستجو شود. Cloaking  تلاش برای افزایش رتبه در نتایج جستجو از طریق ارائه محتوای متفاوت به گوگل و نه به کاربران معمولی است. این امر مشکلاتی مانند نتایج جستجوی نامرتبط را سبب می شود (صفحات در نتایج جستجو ظاهر می شوند حتی اگر محتوای آنها در واقع به آنچه کاربران به دنبال آن هستند نامرتبط باشند)، بنابراین ما با cloaking بسیار جدی برخورد می کنیم.
پس “the page that the user sees”  به چه معناست وقتی که شما هر دو نسخه یک  URL را ارائه می دهید؟ همانطور که در پست قبلی ذکر شد، گوگل از “Googlebot” برای جستجو در وب و از “Googlebot-Mobile” برای جستجوی در تلفن همراه استفاده می کند. مطابق دستورالعمل ما، شما باید به   Googlebot همان محتوایی را ارائه دهید که یک کاربر دسکتاپ معمول آن را می بیند و به Googlebot-Mobile همان محتوایی را ارائه دهید که کاربران تلفن همراه می بینند. این امر بخصوص زمانی مفید است که محتوای Googlebot با محتوای Googlebot-Mobile متفاوت می باشد.
یک مثال از اینکه چگونه ممکن است سایت شما ناخواسته به عنوان یک سایت cloaking شناسایی شود این است که سایت شما پیامی به صورت “Please access from mobile phones” به مرورگر دسکتاپ می فرستند  اما سپس نسخه کامل تلفن همراه را به هر دو خزنده بازمی گرداند (بنابراین Googlebot نسخه موبایل را دریافت می کند). در این مورد، صفحه ای که کاربران جستجو در وب آن را می بینند (به عنوان مثال “Please access from mobile phones”) با صفحه ای که Googlebot به جستجو در آن می پردازد متفاوت است (به عنوان مثال “Welcome to my site”). ما cloaking را شناسایی می کنیم زیرا ما می خواهیم به کاربران محتوای مشابه مرتبطی که Googlebot یا Googlebot-Mobile  در جستجوی آن است را ارائه دهیم.

تهیه و ترجمه توسط تیم آموزشی اوستا هاست

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 1]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.