آموزش سئو : Nofollow کردن و جلوگیری از کامنت های اسپم – قسمت دهم

آموزش سئو :استفاده صحیح از تگ های عنوان – قسمت هشتم
دسامبر 22, 2016
آموزش سئو :بهینه سازی سایت برای تلفن همراه – قسمت یازدهم
دسامبر 25, 2016

آموزش سئو : Nofollow کردن و جلوگیری از کامنت های اسپم – قسمت دهم

آموزش سئو : Nofollow کردن و جلوگیری از کامنت های اسپم - قسمت دهمReviewed by Admin on Dec 25Rating: 5.0
برگرفته از Google Webmaster Help Forum
چگونه وبسایت خود را برای موتور جستجوی گوگل بهینه سازی کنیم ؟ (قسمت دهم)- Nofollow  کردن و جلوگیری از کامنت های اسپم

 

مواظب rel=”nofollow” برای لینک ها باشید”
 با کامنت های اسپم از طریق “nofollow” مبارزه کنید

“nofollow” کردن یک لینک از طریق تنظیم ویژگی “rel” ، به گوگل نشان می دهد که کدام لینک ها در سایت شما نباید دنبال شوند و یا نباید محبوبیت صفحه شما را به صفحات لینک شده به آن بدهند. Nofollow کردن یک لینک در واقع اضافه کردن rel=”nofollow” در داخل anchor tag لینک می باشد(۱).
این کار چه زمانی سودمند است؟ اگه سایت شما یک وبلاگ دارد که در آن امکان کامنت گذاری وجود دارد، لینک های موجود در کامنت ها محبوبیت شما را به صفحاتی که شما ممکن است اطمینانی به آنها نداشته باشید، انتقال می دهند. نواحی کامنت گذاری وبلاگ در صفحات، بسیار به کامنت های اسپم حساس اند (۲). Nofollow کردن این لینک های اضافه شده توسط کاربر به شما اطمینان خاطر می دهد که محبوبیت صفحه ای که به سختی آن را بدست آورده اید را به یک سایت اسپم نمی دهید.
 

nofollow کردن بهینه سازی برای موتور جستجوی گوگل

به طور اتوماتیک “nofollow” را به ستون کامنت ها و بورد پیام ها اضافه نمائید

بسیاری از پکیج های نرم افزاری مربوط به وبلاگ نویسی (blogging) به طور اتوماتیک کامنت های کاربران را nofollow می کنند، اما پکیج هایی هم که این کار را انجام نمی دهند قادرند به طور دستی بگونه ای تنظیم شوند که این کار را انجام دهند. این ابزار همچنین می تواند به دیگر نواحی سایت شما که ممکن است کاربران در آنجا محتوایی ایجاد کنند هم سر بزند مانند guestbook ها ،  فروم ها، shout-board ها ، لیست های ارجاع دهنده و غیره.

nofollow

اگر شما مایل به تایید لینک های اضافه شده توسط اشخاص ثالث هستید ( به عنوان مثال اگر یک کامنت گذار در سایت شما مورد اعتماد شما قرار می گیرد ) دیگر لازم به استفاده از nofollow برای لینک ها نیست؛ با این وجود لینک شدن به سایت هایی که گوگل آن ها را به عنوان اسپم در نظر می گیرد بر محبوبیت سایت شما تاثیر می گذارد. در Webmaster Help Center نکات بیشتری در رابطه با اجتناب از کامنت های اسپم وجود دارد مانند استفاده از CAPTCHA ها و فعال کردن کنترل کامنت ها (۳).

nofollow


استفاده از
“nofollow” برای محتواهای خاص، کل صفحات، و غیره

 

استفاده دیگر از nofollow زمانی است که شما در حال نوشتن محتوایی هستید و دوست دارید از یک وبسایت به عنوان رفرنس استفاده کنید اما نمی خواهید محبوبیت سایت خود را به آن وبسایت انتقال دهید. به عنوان مثال تصور کنید که شما در حال نوشتن یک پست در وبلاگ در اربطه با اسپم شدن کامنت ها  هستید و می خواهید از سایتی نام ببرید که اخیرا کامنت اسپمی را در وبلاگ شما گذاشته است. شما می خواهید دیگران از این مورد آگاه باشند بنابراین شما لینک را در محتوای خود قرار می دهید ؛ با این وجود شما قطعا نمی خواهید از طریق لینک خود بخشی از محبوبیت سایت خود را  انتقال دهید. در این مورد باید از nofollow استفاده کنید.
در آخر، اگر شما به دنبال nofollow کردن همه لینک ها در یک صفحه هستید می توانید از “nofollow” در متا تگ robot خود استفاده کنید، که در داخل تگ <head> صفحه HTML قرار می گیرد (۴). Webmaster Central Blog یک پست مفید در رابطه با استفاده از متا تگ robot ارائه داده است. این روش به صورت <meta name=”robots” content=”nofollow”> نوشته می شود.

نوفالو کردن
تهیه و ترجمه توسط تیم آموزشی اوستا هاست

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.